Aykut ŞİMŞEK Dr. Öğr. Üyesi KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın 16 Hakemlik 13 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 2
16 Yayın
13 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Turizm Turizm İşletmeciliği

Kurum

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

0

ATIF

1

FAVORİ

5222

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

540

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Ürünlerin İncelenmesi: Tarsus Mamülü
DOI: 10.55044/meusbd.1000865
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 233

0

ATIF

1

FAVORİ

233

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

0

ATIF

1

FAVORİ

233

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

456

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

451

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Miras: Kelle (Sivas)
DOI: 10.47129/bartiniibf.870425
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 558

0

ATIF

0

FAVORİ

558

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
RAKI VE TÜRK RAKI SOFRASINDAKİ YEMEK KÜLTÜRÜ
DOI: 10.29157/etusbed.827807
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3053

0

ATIF

0

FAVORİ

3053

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon Rekabetçiliğinde İmaj, Değer ve Kalite: Şehirlerarası Bir Karşılaştırma
Yayın Bilgisi: 2021 , Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.684501
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 397

1

ATIF

0

FAVORİ

397

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1258

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

540

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ziyaretçilerin Gastronomik Faaliyetlere Katılım Niyetlerinin Belirlenmesi: Erzurum Örneği
DOI: 10.18026/cbayarsos.540492
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 437

0

ATIF

0

FAVORİ

437

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Turizmi Kapsamında Coğrafi İşaretli Ürün: Elazığ Orciği
Yayın Bilgisi: 2020 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1194

0

ATIF

0

FAVORİ

1194

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

2170

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ayetler ve Hadisler Doğrultusunda İslamî Mutfak Anlayışı
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4314

0

ATIF

0

FAVORİ

4314

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenilebilir Otlar ve Yemeklerde Kullanım Şekilleri: Kastamonu Örneği
Yazarlar: Aykut ŞİMŞEK , Elif Nur İrem DURMUŞ , Seçil DİLEKCİ ÇAKMAK
Yayın Bilgisi: 2020 , Tourism and Recreation
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1675

0

ATIF

0

FAVORİ

1675

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

5222

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

192

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
: DergiPark Kullanıcı Rozeti hakkında bilgi almak için tıklayınız.