avatar
Kadir Çetin Yrd. Doç. Dr. BURDUR MEHMET AKİF ERSOY UNIVERSITY
Yayın 3 Hakemlik 1
3 Yayın
1 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Turizm Gastronomi Moleküler Gastronomi Gastronomi Turizmi Antik Yemekler

Kurum

BURDUR MEHMET AKİF ERSOY UNIVERSITY

Popüler Yayınları

Gastronomy Culture from the Neolithic Site of Çatalhöyük to 21st century
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-3-201
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7

0

1

7

Gastronomi Deneyimine İlişkin Bilimsel Bilginin Haritalanması: Bibliyometrik Bir Analiz
DOI: 10.32572/guntad.1277366
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 391

0

1

391

Yayınlar

Gastronomy Culture from the Neolithic Site of Çatalhöyük to 21st century
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-3-201
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7

1

7

Gastronomi Deneyimine İlişkin Bilimsel Bilginin Haritalanması: Bibliyometrik Bir Analiz
DOI: 10.32572/guntad.1277366
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 391

1

391

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.