Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Serap Berktaş
Serap Berktaş
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
6
6
Yayın
1
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Kurum
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Kekik, lavanta ve tıbbi naneden elde edilen hidrosollerin gilaburu fermantasyonu ve gilaburu suyuna etkileri
Yazarlar:
Fahriye Yeşilbaş
,
Melike Şeyma Kahraman
,
Şuheda Akbaş
,
Serap Berktaş
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1340763
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
171
0
FAVORİ
171
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hibiskus (Hibiscus sabdariffa L.) Ekstraktı Tozu ile Soğuk Çay Üretimi: Antioksidan Aktivite ve Duyusal Özellikler
Yazarlar:
Abdullah Naji
,
Serap Berktaş
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.991763
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2227
0
FAVORİ
2227
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ZEYTİN YAPRAĞI EKSTRAKTI İÇEREN SOĞUK ÇAY ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ece Arslan, Gamze Karademir,
Serap Berktaş
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.904344
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1538
0
FAVORİ
1538
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kalorisi azaltılmış mor reyhan soğuk çayı üretimi
Yazarlar:
Esmanur Karataşoğlu
,
Emine Demirel
,
Tülay Şahin
,
Serap Berktaş
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.798081
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
832
0
FAVORİ
832
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KAYSERİ BÖLGESİNDE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE KÜLTÜRE EDİLEN TIBBİ MANTARLARIN TOPLAM FENOLİK MADDE İÇERİKLERİNİN, ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİNİN VE ERİTADENİN BİLEŞİĞİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Murat Kaya
,
Serap Berktaş
,
Neşe Adanacıoğlu
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21007
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
980
0
FAVORİ
980
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nane (Mentha piperita L.) distilasyonundan arta kalan hidrosolün kek üretiminde değerlendirilmesi
Yazarlar:
Serap Berktaş
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.590827
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3804
0
FAVORİ
3804
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Yayınlar
Hibiskus (Hibiscus sabdariffa L.) Ekstraktı Tozu ile Soğuk Çay Üretimi: Antioksidan Aktivite ve Duyusal Özellikler
Yazarlar:
Abdullah Naji
,
Serap Berktaş
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.991763
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2227
1
ATIF
0
FAVORİ
2227
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ZEYTİN YAPRAĞI EKSTRAKTI İÇEREN SOĞUK ÇAY ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ece Arslan, Gamze Karademir,
Serap Berktaş
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.904344
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1538
3
ATIF
0
FAVORİ
1538
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kalorisi azaltılmış mor reyhan soğuk çayı üretimi
Yazarlar:
Esmanur Karataşoğlu
,
Emine Demirel
,
Tülay Şahin
,
Serap Berktaş
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.798081
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
832
2
ATIF
0
FAVORİ
832
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat