Züleyhan BARAN Dr. Öğr. Üyesi DUZCE UNIVERSITY
Yayın 6 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 0
6 Yayın
4 Hakemlik
0 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Turizm Gıda mühendisliği Tıbbi ve aromatik bitkiler Doğal ve bitkisel ürünler

Biyografi

Gastronomi ,

Kalite Fonksiyon Göçerimi (KFG),

Helal Gıda,

Destinasyon Turizmi,

Dijital Turizm,

Niş Turizm,

Sürdürülebilir Turizm,

Turizmde Gerçeklik Teknolojileri (AR, VR, MR, XR)

Metaverse

Kurum

DUZCE UNIVERSITY

Popüler Yayınları

0

ATIF

1

FAVORİ

407

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

212

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

Covid-19 Pandemisinde Seyahat Kısıtlarının ve Algılanan Seyahat Riskinin Seyahat Niyetine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2022 , Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1129403
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 111

0

ATIF

0

FAVORİ

111

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KALİTE FONKSİYON GÖÇERİMİ METODU
DOI: 10.30794/pausbed.1104215
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 101

0

ATIF

0

FAVORİ

101

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

212

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

407

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

388

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.