Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Yılmaz Seçim
Yılmaz Seçim
Doç. Dr.
necmettin erbakan ünversitesi
Yayın
18
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
19
18
Yayın
4
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Sürdürülebilir Turizm
Kurum
necmettin erbakan ünversitesi
Popüler Yayınları
5 YILDIZLI ŞEHİR OTELLERİNDE ÇALIŞAN AŞÇILARIN KARADENİZ MUTFAĞI ÜZERİNE BİLGİLERİ VE UYGULAMA DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİ; BURSA ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Berkay Seçuk
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Karadeniz Araştırmaları Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31765/karen.733483
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
697
0
ATIF
2
FAVORİ
697
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Paleo Diyetinin İşletmelerde Uygulanması, Bir Otel İşletmesinin Pastane Mutfağı Örneği
Yazarlar:
Berkay Seçuk
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18026/cbayarsos.632610
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2062
0
ATIF
1
FAVORİ
2062
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BARTIN MUTFAK KÜLTÜRÜ İÇERİSİNDE TATLILARIN YERİ VE ÖNEMİ ÜZERİNE NİTEL BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Dilek Çoşan
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.633247
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2080
3
ATIF
1
FAVORİ
2080
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİNOP YÖRESEL MUTFAĞININ UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ TATLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Yılmaz Seçim
, Nadide Afra Genç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi
DOI: 10.17498/kdeniz.647742
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4458
0
ATIF
1
FAVORİ
4458
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Amsterdam’dan Budapeşte’ye Kruvaziyer Turizminde Çalışan Mutfak Personelinin Seçimi ve Menü Planlaması
Yazarlar:
Ömer Yücel Avşar
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dergisi
DOI: 10.18613/deudfd.653998
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
765
0
ATIF
1
FAVORİ
765
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Yerli Turistlerin Gastronomi Turizmine Yönelik Tutumları: Konya Örneği
Yazarlar:
Abdullah Badem
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Selçuk Turizm ve Bilişim Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
110
0
FAVORİ
110
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Food Waste Management in Hospitality Operations: A Study of 4- and 5-Star Hotels in Konya Province
Yazarlar:
Dilek Öztürk
,
Yılmaz Seçim
,
Berkay Seçuk
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2023.9.1.1254147
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
500
0
FAVORİ
500
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM MÜFREDATLARININ GASTRONOMİ VE TURİZM İLİŞKİSİ BAĞLAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Berkay Seçuk
,
Ümit Sormaz
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Türkiye Mesleki ve Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.46236/jovosst.1150175
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
300
1
FAVORİ
300
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YÖRESEL BİR LEZZET: KONYA YAĞ SOMUNU
Yazarlar:
Safa Kaya
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1036666
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1311
0
FAVORİ
1311
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Amsterdam’dan Budapeşte’ye Kruvaziyer Turizminde Çalışan Mutfak Personelinin Seçimi ve Menü Planlaması
Yazarlar:
Ömer Yücel Avşar
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dergisi
DOI: 10.18613/deudfd.653998
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
765
1
FAVORİ
765
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5 YILDIZLI ŞEHİR OTELLERİNDE ÇALIŞAN AŞÇILARIN KARADENİZ MUTFAĞI ÜZERİNE BİLGİLERİ VE UYGULAMA DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİ; BURSA ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Berkay Seçuk
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Karadeniz Araştırmaları Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31765/karen.733483
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
697
2
FAVORİ
697
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Syrian Refugees and Peaceful Coexistence: Dining Spaces as Contact Points
Yazarlar:
H. Bahadır Akın
,
Yılmaz Seçim
,
Seyma Akın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Liberal Düşünce Dergisi
DOI: 10.36484/liberal.786122
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
494
1
FAVORİ
494
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Paleo Diyetinin İşletmelerde Uygulanması, Bir Otel İşletmesinin Pastane Mutfağı Örneği
Yazarlar:
Berkay Seçuk
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18026/cbayarsos.632610
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2062
1
FAVORİ
2062
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ŞEB-İ ARUS ETKİNLİĞİNE KATILAN TURİSTLERİN MEVLEVİ MUTFAĞI YEMEK TALEPLERİNİN TESPİT EDİLMESİ
Yazarlar:
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.14520/adyusbd.518010
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1441
0
FAVORİ
1441
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karaçay Türkleri ve Yemek Kültürleri
Yazarlar:
Yılmaz Seçim
, Metehan Kaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.667194
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2010
0
FAVORİ
2010
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konya Mutfağında Yer Alan Yöresel Yemeklerin İşletme Menülerinde Yer Alma Düzeylerinin Tespit Edilmesi
Yazarlar:
Mehmet Fatih Esen
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.523787
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2739
0
FAVORİ
2739
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNDE YAŞAYAN LAZ TOPLULUKLARININ DİLİ, GELENEKLERİ VE MUTFAK KÜLTÜRÜ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Dilek Çoşan
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi
DOI: 10.17498/kdeniz.658023
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7212
1
FAVORİ
7212
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİNOP YÖRESEL MUTFAĞININ UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ TATLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Yılmaz Seçim
, Nadide Afra Genç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi
DOI: 10.17498/kdeniz.647742
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4458
1
FAVORİ
4458
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BARTIN MUTFAK KÜLTÜRÜ İÇERİSİNDE TATLILARIN YERİ VE ÖNEMİ ÜZERİNE NİTEL BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Dilek Çoşan
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.633247
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2080
1
FAVORİ
2080
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN BAZI FONKSİYONEL GIDALAR VE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10405
0
FAVORİ
10405
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Selçuklu ve Osmanlı mutfağının gastronomi açısından değerlendirilmesi
Yazarlar:
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Tourism Theory and Research
DOI: 10.24288/jttr.452330
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9750
0
FAVORİ
9750
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of the desserts; which are hosmerim, cheese halva, kunafah produced in Turkish cuisine -in aspect of tourism
Yazarlar:
Yılmaz Seçim
,
Gürkan Uçar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
International Journal of Social Sciences and Education Research
DOI: 10.24289/ijsser.317678
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1326
1
FAVORİ
1326
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Chemical Qualities of Some Milky Desserts Produced Empirically and Consumed in the Centre of Konya Province
Yazarlar:
Yılmaz Seçim
, Gürkan Uçar
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17094/avbd.07724
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1164
0
FAVORİ
1164
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
International Journal of Social Sciences and Education Research
Journal of Tourism Theory and Research
Journal of Tourismology
Karadeniz Araştırmaları Enstitüsü Dergisi
Karadeniz İncelemeleri Dergisi
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi
Liberal Düşünce Dergisi
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Selçuk Turizm ve Bilişim Araştırmaları Dergisi
Türkiye Mesleki ve Sosyal Bilimler Dergisi
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Tourism and Recreation
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Syrian Refugees and Peaceful Coexistence: Dining Spaces as Contact Points
Yazarlar:
H. Bahadır Akın
,
Yılmaz Seçim
,
Seyma Akın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Liberal Düşünce Dergisi
DOI: 10.36484/liberal.786122
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
494
3
ATIF
1
FAVORİ
494
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karaçay Türkleri ve Yemek Kültürleri
Yazarlar:
Yılmaz Seçim
, Metehan Kaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.667194
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2010
1
ATIF
0
FAVORİ
2010
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konya Mutfağında Yer Alan Yöresel Yemeklerin İşletme Menülerinde Yer Alma Düzeylerinin Tespit Edilmesi
Yazarlar:
Mehmet Fatih Esen
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.523787
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2739
3
ATIF
0
FAVORİ
2739
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNDE YAŞAYAN LAZ TOPLULUKLARININ DİLİ, GELENEKLERİ VE MUTFAK KÜLTÜRÜ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Dilek Çoşan
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi
DOI: 10.17498/kdeniz.658023
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7212
4
ATIF
1
FAVORİ
7212
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BARTIN MUTFAK KÜLTÜRÜ İÇERİSİNDE TATLILARIN YERİ VE ÖNEMİ ÜZERİNE NİTEL BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Dilek Çoşan
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.633247
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2080
3
ATIF
1
FAVORİ
2080
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Selçuklu ve Osmanlı mutfağının gastronomi açısından değerlendirilmesi
Yazarlar:
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Tourism Theory and Research
DOI: 10.24288/jttr.452330
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9750
4
ATIF
0
FAVORİ
9750
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of the desserts; which are hosmerim, cheese halva, kunafah produced in Turkish cuisine -in aspect of tourism
Yazarlar:
Yılmaz Seçim
,
Gürkan Uçar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
International Journal of Social Sciences and Education Research
DOI: 10.24289/ijsser.317678
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1326
1
ATIF
1
FAVORİ
1326
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat