avatar
İbrahim Tuğkan Şeker Doç. Dr. SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 21 TR Dizin Atıf 7
4 Yayın
21 Hakemlik
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

0

0

0

Effects of Apricot Kernel Flour and Fiber-Rich Fruit Powders on
Yazarlar: Özen Özboy Özbaş, İbrahim Tuğkan Şeker , İncilay Gökbulut
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 0

0

0

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.